تبلیغات
دانشجویان صنایع غذایی 88 دانشگاه زابل - کلوچه زابلی
پنجشنبه 27 مرداد 1390

کلوچه زابلی

   نوشته شده توسط: Anis Hadizade    

مطمئنا اکثر ما کلوچه دوست داریم.و حتما همه ی دانشجوهای زابل یه بار از این کلوچه خوردن.

این کلوچه خوش مزه از آرد/شکر/رازیانه(به زبان زابلی بادیو یا همان بادیان)/سیاه دانه/کنجد و خمیر مایه درست میشه.

بعضی از این کلوچه ها خرمایی و بعضی بدون خرما هستن.

در قدیم مردم این کلوچه رو در تنور محلی میپختن.اما الان در تنور گازی میپزن.

این کلوچه برای کسایی که زخم معده دارن متونه مفید باشه.