تبلیغات
دانشجویان صنایع غذایی 88 دانشگاه زابل - اسید امینه های ضروری
جمعه 28 مرداد 1390

اسید امینه های ضروری

   نوشته شده توسط: Anis Hadizade    

همه ما میدونیم که پروتئین ها از اسیدهای امینه ساخته میشن.دو گروه اسید امینه داریم.اسید امینه های ضروری و اسید امینه های غیر ضروری.

اسید امینه های غیرضروری را بدن میسازه اما اسید امینه های ضروری را باید از جیره غذایی دریافت کنیم.این اسید امینه ها عبارتند از:

لوسین/ایزولوسین/والین/فنیل الانین/ترئونین/متیونین/لیزین و تریپتوفان.

این اسید امینه ها خیلی مهم هستن برای مثال:

والین:در بهبود کارکرد مغز و سیستم عصبی تاثیر داره.

متیونین:موجب کاهش کلسترول میشه.

لیزین:خواص انتی ویروسی داره.و امکان استفاده بهتر سلولها از اکسیژن را فراهم میکنه.

تریپتوفان:برای تهیه ی انتقال دهنده های موجود در سیستم عصبی همانند سرتونین نیاز به این اسید امینه هست.همچنین در افزایش ترشح هورمون رشد تاثیر مطلوب داره.

غذایی سرشار از اسید امینه های ضروری:

تخم مرغ همه  اسید امینه های ضروری بدن را داره.پروتئینش از گوشت هم غنی تره.ضد سرطانه.بیشتر پروتئینش تو سفیده است.سلنیومش نقش انتی اکسیدان داره.حاوی ید و فسفره.

تنها اشکال تخم مرغ کلسترول بالاشه.توصیه میشه هفته ای 3 تا تخم مرغ استفاده کنیم.