تبلیغات
دانشجویان صنایع غذایی 88 دانشگاه زابل - ادامس
پنجشنبه 3 شهریور 1390

ادامس

   نوشته شده توسط: Anis Hadizade    

ادامس رو که  فکر کنم همه دوست داریم.و و به منظور خوشبو کردن دهان استفاده می کنیم. اسم ایرانی ادامس سقز است. توماس ادامز امریکای از نخستین سازندگانشه.

نام ادامس تلفظ نادرستی از مارک ادامز هست که بر روی سقز وارداتی اولیه به ایران بود .

تاریخچه:

اولین روش ادامس سازی در سال 1869 ابداع شد و59 سال بعد ادامس های تولید شد که مواد دارویی داشتن.

مواد تشکیل دهنده ی ادامس:

شیرین کننده ها/نرم کننده ها/طعم دهنده ها/رنگها/اجزا فعال هستن.

شیرین کننده ها شامل اسپارتام/ساخارین/اس سولفام هستن و مفدارشون اونقد ر کم هست که به مصرف کننده اسیبی نمیزنه.

نکات منفی ادامس:

باعث افت فشار خون میشه

باعث افزایش ضربان قلب در بیماران قلبی میشه

قبل عمل جراحی هرگز نباید ادامس بخوریم چون باعث انسداد ریه میشه

مطالعه ی دیگری موید بالا رفت سرطان زبان  در کسایی بود که  ادامس با طعم دارجین خورده بودن.

نکات مثبت ادامس:

شبکه مغزی رو فعالتر میکنه(پس تا میتونین سر کلاسای 7:30تا9:30ادامس بخورین)

هنگام راه رفتن از بازگشت اسید معده به دهان جلوگیری میکنه(هر دانشجوی uozباید تو راه سلف و سایت با خودش ادامس داشته باشه)

ادامس حاوی سوربیتول و گزیلیتول و فلوراید از پوسیدگی دندان ها جلوگیری میکنه( اینم یه راه حل برای مسواک نزدن)