تبلیغات
دانشجویان صنایع غذایی 88 دانشگاه زابل - بستنی گیاهی!!!
جمعه 11 شهریور 1390

بستنی گیاهی!!!

   نوشته شده توسط: Anis Hadizade    

خوردن بستنی تو این هوای داغ واقعا" میچسبه.مگه نه؟

بعضی ها درهضم لاکتوز (نام قند شیر لاکتوزه) مشکل دارن ونمیتونن شیر لبینیات وحتی بستنی بخورن چون با خوردنش دل درد میشن. اما...

بستنی گیاهی این مشکل را حل کرده.این بستنی جدید فاقد لاکتوزه.

قبلا" تلاش میشد از سویا برای تهیه ی بستنی گیاهی استفاده شود اما مصرف کنندها گفتن سویا طعم بستنی واقعی را نداره . پس محققان از دانه های گیاهی به نام لوپین استفاد کردن.

دانه های لوپین ابی رنگ فاقد کلسترول چربی و لاکتوز هستن. این دانه ها به تنظیم کلسترول در بدن کمک میکنن.

محققان فرانهوفر در المان متوجه پروتئین با کیفیتی در لوپین شدن که حالت کرم دار به بستنی میده . ودر دهان حس بستنی واقعی داره.

در نهایت محققین دستور العمل این بستنی را به شرکتی دادن تا بستنی لوپینی به نام لوپینیز تولید کند این بستنی در طعم های وانیلی/ گیلاسی/ توت فرنگی/ گردویی و شکلاتی در فروشگاه های مواد غذایی المان یافت میشود