آنتی اکسیدان ها
برخی مواد خوراکی مانند چیپس ، یا به طور کلی سرخ کردنی ها و خیلی دیگر ا
ز موادی در بدن رادیکال های آزاد تولید می کنند و در واقع این رادیکال های آزاد به
ما ضرر می رسانند و موجب بروز بیماری های مختلفی از جمله بیماری های قلبی
عروقی، سرطان، دیابت و ... می شوند. رادیکال های آزاد می توانند سلول را تخریب
کنند و یا در بدن استرس را به وجود آورند.
بهترین کار برای دفع این رادیکال های آزاد استفاده از مواد غذایی با خاصیت آنتی اکسیدانی
است. آنتی اکسیدان یکی از اجزای غذای سالم است و برای سلامتی بسیار مهم است.
آنتی اکسیدان ها برای جلوگیری از امراض زیادی مصرف می شوند، از قبیل: سرطان،
بیماری قلبی ، فراموشی، آلزایمر، خوب عمل نکردن سیستم ایمنی، بیماری چشمی
(آب مروارید) و ضعیف شدن ماهیچه ها. همچنین بر سلامتی پروستات اثر می گذارند
 و از تخریب سلول ها و dna جلوگیری می کنند.
انواع آنتی اکسیدان ها
آنتی اکسیدان ها عبارتند از: ویتامین c، ویتامین e، بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین a) ،
 سلنیوم، روی و مس.

برای دیدن ادامه  به ادامه مطلب مراجعه کنید...